Farmaciile Noastre

Coș Cumpărături

0 produs(e) -  0,00 RON

ASISTENŢĂ

0766 284 774

Ulei cocos-PROMO

Disponibilitate: În Stoc

50,00 RON

SCURTA DESCRIERE

Ingrediente: Ulei din nuca de cocos presat la rece. Indicatii: pentru ingrijirea parului: uleiul de nuca de cocos este unul dintre cele mai bune produse naturale pentru ingrijirea parului - ajuta la cresterea sanatoasa a parului, conferindu-i stralucire; uleiul de nuca de cocos se aplica local pe par. pentru ingrijirea pielii: uleiul de nuca de cocos actioneaza ca o crema excelent hidratanta eficace pe toate tipurile de piele, inclusiv pielea uscata. Uleiul de nuca de cocos este o solutie sigura pentru a preveni uscarea si exfolierea pielii, pentru ingrijirea iritatiilor si hidratarea pielii copiilor mici. pentru prepararea sanatoasa a unei multitudini de produse in bucatarie, dulciuri, prajituri, si diete raw vegan, fiind foarte bogat in nutrienti Beneficii: Uleiul de nuca de cocos Solaris este obtinut prin presare la rece din nuci de cococs alese cu grija.Metoda de prelucrare la rece garantaeza un produs de calitate superioara fata de uleiul obtinut prin procesare termica. Uleiul din nuca de cocos Solaris este bogat in lipide bune, putand fi utilizat atat intern cat si extern. Uleiul de cocos este solid pana la temperatura de 25 grade C, iar peste aceasta temperatura el devine lichid, fiind o proprietate normala si specifica acestui tip de produs. Astfel, uleiul de cocos poate fi utilizat atat pentru gatit, cat si pentru uz cosmetic, in ambele forme ale sale. 100% natural Tara de origine: Argentina
Cant.:
Ingrediente: Ulei din nuca de cocos presat la rece. Indicatii: pentru ingrijirea parului: uleiul de nuca de cocos este unul dintre cele mai bune produse naturale pentru ingrijirea parului - ajuta la cresterea sanatoasa a parului, conferindu-i stralucire; uleiul de nuca de cocos se aplica local pe par. pentru ingrijirea pielii: uleiul de nuca de cocos actioneaza ca o crema excelent hidratanta eficace pe toate tipurile de piele, inclusiv pielea uscata. Uleiul de nuca de cocos este o solutie sigura pentru a preveni uscarea si exfolierea pielii, pentru ingrijirea iritatiilor si hidratarea pielii copiilor mici. pentru prepararea sanatoasa a unei multitudini de produse in bucatarie, dulciuri, prajituri, si diete raw vegan, fiind foarte bogat in nutrienti Beneficii: Uleiul de nuca de cocos Solaris este obtinut prin presare la rece din nuci de cococs alese cu grija.Metoda de prelucrare la rece garantaeza un produs de calitate superioara fata de uleiul obtinut prin procesare termica. Uleiul din nuca de cocos Solaris este bogat in lipide bune, putand fi utilizat atat intern cat si extern. Uleiul de cocos este solid pana la temperatura de 25 grade C, iar peste aceasta temperatura el devine lichid, fiind o proprietate normala si specifica acestui tip de produs. Astfel, uleiul de cocos poate fi utilizat atat pentru gatit, cat si pentru uz cosmetic, in ambele forme ale sale. 100% natural Tara de origine: Argentina

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

Cum evaluați acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Eficienta
Calitate

Write your own review

Cod CIM Nu
Cod Intern Farmacie M03651
Lățime Indisponibil
Cu reteta Nu
Pentru a deservi mai bine solicitările pacienţilor, ale tuturor celor care au avut încredere în noi de-a lungul timpului şi ne apreciază calitatea serviciilor, am deschis acum şi această farmacie online!
Este foarte important să ştiţi că în farmacia online stocurile sunt sincronizate o data pe zi, iar dacă un produs îl găsiţi online, există fizic şi într-una dintre farmacii.