Farmaciile Noastre

Coș Cumpărături

0 produs(e) -  0,00 RON

ASISTENŢĂ

0766 284 774

Cine suntem noi?

În 1992, plini de curaj, încredere, dornici de a ne ajuta semenii, de a pune la dispoziţia pacienţilor din Piatra Neamţ produsele pe care şi le doresc, de care au nevoie, am înfiinţat SC AUROLGEX PROD COM SRL, companie cu capital romanesc din domeniul farmaceutic.

Întotdeauna bine aprovizionate, cele trei farmacii care fac parte din lanţul nostru sunt situate în zone-cheie din Piatra Neamt, intens circulate şi accesibile cu mijloace de transport public sau personal • Farmacia Clinica este situată pe Bd. Traian nr 2, bl. S1, parter (vis-a-vis de Spitalul Județean Neamț), cu telefoane de contact 0233 217 858 mobil 0764 235 398

 • Gara Farm este situată pe Bd. Republicii, nr. 27, bl. A12, parter (vis-a-vis de Gara Piatra Neamț), cu telefoane de contact 0233 231 942 mobil 0764 235 328

 • Drogheria Medica este situată pe str. Petru Rareş nr 17 (vis-a-vis de Micromedica), cu telefoane de contact 0233 274 634 mobil 0766 284 774


Despre farmacii


În farmaciile noastre asigurăm servicii de furnizare medicamente în regim gratuit, compensat, cu şi fără prescripţie medicală, produse naturiste, vitamine şi suplimente, produse pentru îngrijire personală de calitate, produse pentru copii şi bebeluşi, produse de slăbit, precum şi produse tehnico - medicale şi parafarmaceutice, iar personalul nostru foarte bine pregătit (farmacişti primari, specialişti şi asistenţi principali de farmacie) oferă consiliere de specialitate şi sfaturi utile pentru sănătatea dumneavoastră.

Pentru a deservi mai bine solicitările pacienţilor, ale tuturor celor care au avut încredere în noi de-a lungul timpului şi ne apreciază calitatea serviciilor, am deschis acum şi această farmacie online! Este foarte important să ştiţi că în farmacia online stocurile sunt sincronizate  o data pe zi, iar dacă un produs îl găsiţi online, există fizic şi într-una dintre farmacii.

Atenţie! Potrivit legislaţiei în vigoare, medicamentele care se pot cumpăra din farmacii doar pe bază de prescripţie medicală nu se pot comercializa online, ci doar în farmacii, în site fiind clar precizat că nu pot fi comercializate online, ci doar în farmaciile menţionate, pe bază de reţetă emisă de medic.
Farmacia Clinica, Gara-Farm si Drogheria Medica din Piatra Neamt va stau la dispozitie pentru mai multe informatii.


Comandă Online de la Farmacia Clinica!

Îţi vom oferi:
 • disponibilitate 24/24h pentru a plasa comanda dorită
 • acces rapid la ceea ce căutaţi, produsele fiind grupate pe categorii
 • pentru a găsi produsul dorit, aveţi posibilitatea să utilizaţi funcţia de căutare
 • medicamente achiziţionate de la distribuitori autorizaţi
 • siguranţa datelor personale, navigare online sigură
 • confidenţialitatea comenzii
 • împachetare sigură, pentru ca produsele comandate să ajungă în sigurantă la tine
 • livrare la adresa solicitată în maxim 48 ore prin poşta română şi servicii de curierat rapide,
 • vrei să plăteşti online? Îţi garantăm că plata ta se va face printr-o conexiune securizată 100 %. Acceptăm plata prin card Visa/MasterCard, tranzacţiile fiind procesate prin PayPal, procesarea datelor fiind făcută exclusiv prin intermediul acestei platforme. NU STOCĂM DATELE CARDULUI PE SITE-UL NOSTRU!


Suma minima de comanda este de 50 lei

Ai nelămuriri privind produsele pe care vrei să le comanzi? Ne găseşti la telefon 0766 284 774 sau pe mail aurolgex.medica@gmail.com !